Saturday, March 13, 2010

Serah Patisyen Rakyat pada MP Bayan Baru


Selesai serah, tu dia banner


MP Bayan Baru mcm tak mau terima tapi terpaksa pasal ramai reporter kot


Minta laluan untuk serah petisyen- Berbudi Bahasa amalan kita


Pak Muhsin angin sudah naik


Dengan rombongan sedang menuju ke tempat prog nak serah petisyen

Pada 13 hb Mar 2010 saya diberi amanah oleh Pengurusan Cabang Bayan Baru untuk menyerahkan petisyen minta MP Bayan Baru Meletakkan Jawatan. Sejumlah 2018 helaian petisyen yang ditandatangani oleh pengundi parlimen Bayan Baru telah diserahkan dalam satu prog dialog dengan NGO Islam yang dipengerusikan oleh Shah'hedan Ayob Shah Pengerusi Perkasa Balik Pulau. Turut kelihatan dalam prog tersebut ialah orang kanan MP Bayan Baru Sdr Ismail Ali dan Annuar Ismail.
Rombongan yang disertai oleh Ahli Jawatankuasa AMK Cabang Bayan Baru, AJK Cabang Keadilan Bayan Baru dan Ahli PAS dari Kawasan Bayan Baru tiba pada jam 4pm dan terpaksa menati hampir 30 minit sblm berjaya menyerahkan petisyen tersebut.Ini keran ketika sampai prog sudah berjalan dengan Pengerusi GPMS Sdr Jais Abd Karim sedang menyampaikan ucapan dengan mencabar Ketua Menteri untuk berdebat bukan dengan budak-budak hingusan dari AMK, DPPNPP dan DAPsy. Beliau dengan lantang mengkritik kepimpinan PR Pulau PInang.
Beliau mahu debat diadakan kononya ditempat yang bebas bukan di Kubu PR. Heheheheh kita dah jemput dan dia setuju tapi hari ni cabar plak......Sudah laaaaa.....Berapa ramai melayu Pulau Pinang duduk dalam GPMS.....

1 comment:

Unknown said...

Syabas PAS kerana berjaya bersaudara dgn DAP dan cuba mengislamknnya selepas mengkafirkan Melayu Islam.Sememangnya PAS berada dilandasan yg selesa bersama DAP tetapi landasan itu menuju ke kehancuran.Akhirnya Nik Aziz tetap terompah kayu yg digunakn Anwar utk ketandas dan kdg2 dipinjam oleh DAP utk membaling anjing..Xsabar menunggu NikAziz melangkah mayat Karpal Singh utk wujudkn Negara Islam..Takbeerrr dan TigerBeeer utk Khalifah Guan Eng..

APCO satu penjajahan bentuk baru

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN