Thursday, April 2, 2009

LAPORAN POLIS ISU PENGUNDI HANTU - Malaysiakini


Pada pukul 10.06 minit malam sebentar tadi satu laporan polis telah di buat di BALAI POLIS KUALA MUDA.Laporan tersebut di lakukan oleh HJ ABDUL LATIF B NAT NOOR di iringi oleh TIMBALAN KETUA AMK MALAYSIA(FARIZ MUSA).HJ ABDUL LATIF telah meluahkan rasa tidak puas hati beliau kepada SPR ketika di temu ramah oleh wartawan sebentar tadi.Beliau berasa amat kecewa ada pihak menggunakan alamat rumah beliau tanpa kebenarannya selama ini.Di dalam rumah HJ ABDUL LATIF terdapat 40 orang yang tidak di kenali yang menggunakan alamat rumah beliau.Di dalam rumah tersebut hanya beliau dan isteri sahaja yang mengundi,tegas beliau.
TIMBALAN KETUA AMK MALAYSIA(FARIZ MUSA) pula mengatakan AMK dan PARTI KEADILAN RAKYAT ada hak untuk membuat analisis dan sistem sehingga mengesan pengundi hantu,katanya lagi SPR telah di gunakan oleh pihak tertentu untuk mendapat kuasa dan menang pilihanraya.Jesteru itu FARIZ MUSA menyeru agar SPR TELUS dan MEMBERSIHKN SENARAI PEMILIH sebelum PILIHANRAYA 7 april 2009.
ESOK AKAN DI ADAKAN PENYERAHAN MEMORANDUM KEPADA SPR DI PEJABAT DAERAH KUALA MUDA JAM 2 PM. SEMUA PENYOKONG PAKATAN RAKYAT DI JEMPUT

No comments:

APCO satu penjajahan bentuk baru

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN