Saturday, April 4, 2009

Negarawan Pencen ke Bukit Selambau - Malaysiakini

BEKAS PM MALAYSIA YANG KE 4 TUN MAHATHIR AKAN MENGHADIRI SATU MAJLIS DI BUKIT SELAMBAU.PROGRAM TERSEBUT DI ADAKAN PADA 6 HB APRIL 2009 BERTEMPAT DI INSTITUT KEMAHIRAN MARA SUNGAI PETANI.
KINI TUN MAHATHIR YANG DI GELAR NEGARAWAN TELAH BERGANDING BAHU BERSAMA PM BARU UNTUK MENENTANG PAKATAN RAKYAT KHUSUSNYA DATO' SERI ANWAR IBRAHIM.TUN MAHATHIR ADALAH ORANG YANG BERTANGGUNG JAWAB MEMECAT DATO' SERI ANWAR IBRAHIM DAN MENFITNAH BELIAU.PERISTIWA HITAM 1998 MENINGGALKAN KESAN YANG CUKUP MENDALAM KEPADA RAKYAT MALAYSIA.KINI TUN MAHATHIR SEKALI LAGI AKAN MENJADI PERANCANG UNTUK MENJATUHKAN DATO' SERI ANWAR IBRAHIM DAN PAKATAN RAKYAT.RAKYAT BUKIT SELAMBAU TIDAK MENERIMA ORANG SEPERTI TUN MAHATHIR KERANA BELIAU CUKUP ZALIM.
DI BAWAH PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR DAHULU BELIAU PERNAH MENGARAHKAN PASUKAN KESELAMATAN UNTUK MENANGKAP PEMIMPIN KEADILAN DAN DI MASUKKAN KE DALAM ISA(INTERNAL SECURITY ACT).PADA ZAMAN PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR JUGA KEKANGAN TERHADAP MEDIA TERLALU KUAT SEHINGGAKAN MEDIA TIDAK DAPAT MENYALURKAN FAKTA YANG SEBENAR KEPADA RAKYAT KETIKA ITU.
KINI MAHATHIR MASUK UMNO SEMULA,KONONNYA AKAN MENDAPAT SOKONGAN DARIPADA ORANG MELAYU BUKIT SELAMBAU.TUN MAHATHIR AKAN MENURUNKAN ILMU KEPADA PM BARU UNTUK MENJATUHKAN PAKATAN RAKYAT DAN DATO' SERI ANWAR IBRAHIM.
KINI SEMUA PENYOKONG PAKATAN RAKYAT PERLU BEKERJA KERAS UNTUK MEMBENAM BARISAN NASONAL DI KETIGA-TIGA PILIHANRAYA KECIL BUKIT SELAMBAU,BUKIT GANTANG DAN BATANG AI.

No comments:

APCO satu penjajahan bentuk baru

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN