Friday, April 3, 2009

Serangan Akhir Dari Bee End HATI_HATI Orang Bukit Selambau dan Bukit Gantang- Malaysiakini

Awal pagi 2 April yang lalu sebaik sahaj selepas habis program ceramah di bukit Gantang, cheGuBard dihubungi seseorang yang hanya mahu dikenali sebagai orang BTN yang mendesak untuk bertemu sebentar.
Maka kira - kira jam 1.45 pagi tersebut cheGuBard mengadakan pertemuan dengan seorang 'orang BTN' yang terlibat dalam operasi BTN dalam pilihanraya kecil kali ini. Pertemuan yang diadakan di luar kawasan pilihanraya itu diadakan secara sulit.Pertemuan begi menyalurkan makluman modus operandi BTN kali ini dan mendedahkan 3 butir peluru terakhir untuk memenangkan calon Bn.Malam ini atau esok akan ditulis. Satu kes libatkan 'pencerobohan peribadi', satu lagi libatkan fitnah rumah tangga dan satu lagi mungkin bekas pemimpin akan ditahan.
Taktik satu akan dikeluarkan secara tersusun satu kononya pendedahan mengenai seorang guru wanita yang seakan berketurunan mamak bernama Munisah. perempuan ini akan dikhabarkan mempunyai hubungan sulit dengan Ir. Nizar. Ini untuk menghancurkan imej Ir. Nizar yang semakin meningkat. Menurut pemberi maklumat mereka tak dapat tahan penerimaan dan penghormatan orang kampung khususnya masyarakat Melayu kepada Ir. nizar yang mampu menjadi Imam dan membaca doa' yang agak gugup untuk dilakukan oleh calon Bn. Malah fitnah ini untuk sedikit menyejukkan khabar angin yang bertiup kononya calon Bn punya rekod 'xxx' ketika menjadi Pegawai Daerah.
Kedua ialah sedang disiapkan gambar - gambar YB Elizebeth Wong , ADUN Bukit Lanjan yang sedang tidur. Gambar ini akan disalin dalam VCD dan akan disebarkan dengan pesanan kononya ada gambar lain termasuk rakaman video yang konon akan didedahkan walaupun sebaliknya mereka hanya ada gambar tersebut yang dijual oleh bekas teman lelaki Elizebeth Wong kepada orang tententu.
Ketiga ialah kemungkinan bekas Timbalan Ketua Menteri dari KEADILAN akan didakwa di mahkamah pada hari Isnin ini, maka pada hari Selasa (hari mengundi) akan dimuatkan di semua dada akhbar mereka ini semua bertujuan untuk memburukkan KEADILAN. Malangnya dalam isu ini KEADILAN tegas. Fairus diberikan cuti belajar sambil mengosongkan kerusi Timbalan Ketua Menteri dalam masa siasatan dalaman sedang berlansung. Dan jika dia benar rasuah tindakan akan diambil. KEADILAN tidak pernah berkompromi dalam isu korupsi ini. Apapun atau setinggi manapun jawatan kamu pasti akan berdepan hukuman jika bersalah. Sebaliknya jelas banyak pimpinan Umno rasuah tetapi dilindungi. Dalam isu Korupsi ini SPRM akan terus dilihat alat Bn kerana jika benar berani bagaimana dengan pendedahan rasuah Khir Toyo yang jelas dan terang.
Selain itu saat akhir akan lebih banyak risalah perkauman dan fitnah akan dikeluarkan.
Menurut sumber tersebut semua ini dilakukan (mendedahkan perancangan Bn / BTN) kerana dia sudah tidak tahan lagi melihat cara fitnah dan politik jahat Bn menipu rakyat untuk kekal berkuasa melindungi jenayah mereka. Pegawai tersebut juga memberikan jaminan akan berjumpa lagi selepas pilihanraya untuk memberikan beberapa pendedahan lain mengenai jenayah Bn.
Kepada jentera dan penyokong diminta terus bertenang dan jangan hanyut dengan provokasi dan fitnah mereka. Semua ini perlu dihadapi dengan bijaksana

Cilok dari Che'gu Bard

No comments:

APCO satu penjajahan bentuk baru

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN

AYUH KITA BERAMAI-RAMAI KE KUALA LUMPUR NYATAKAN BANTAHAN